Yeni parti kuracağı iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu'dan dikkat çeken sözler: Akşener varken yapmam

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni parti kuracağı iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu'dan dikkat çeken sözler: Akşener varken yapmam

POLİTİKA Haberleri

Millet İttifakı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı aday göstermesini ardından ağır eleştirilerle İYİ Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu'dan yeni açıklamalar geldi. Yeni parti kuracağı iddia edilen Ağıralioğlu "Memleketimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yerine getireceğim" diyerek geri dönüş şartını açıkladı.

Seçim öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ederek İYİ Parti'den sert açıklamalarla istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, partiye dönme olasılığına ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu. 9 ay sonra gerçekleşecek yerel seçimlerde olası belediye başkanlığı hakkında da net konuştu.

'YENİ PARTİ KURACAK' İDDİASI

Haber Global canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunan Yavuz Ağıralioğlu, yakın çevresinden AK Parti ve MHP'de siyaset yapması yönünde tavsiyeler aldığını söyledi. Buna rağmen yeni bir sayfa açmak istediğini dile getiren Ağıralioğlu, Meral Akşener olduğu sürece de İYİ Parti'ye dönmeyeceğini vurguladı.

Ağıralioğlu şöyle konuştu:

"Memleketimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yerine getireceğim. Tertemiz bir sayfa açmak istiyorum. Akşener 'Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun' derse koşarım. Akşener varken yapmam. Mezara parti içi kavga ederek girmeyeceğim. Parti içinde bir 'rağmen' adamı değilim. Ben hanımefendiye (Meral Akşener) siyaseti pusu kurarak yapmamaya söz verdim. İYİ Parti'ye layık olmaya gayret ettim, arkadaşlarımı ve milletimi utandırmadığımı düşünüyorum."

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA KAPILARI KAPATTI

"Cumhurbaşkanı adaylığını kabul ederdim" diyen Ağıralioğlu, belediye başkanlığı adaylığına ise kapıları kapattı. Ağıralioğlu, "Belediye başkanlığı benim yapabileceğim bir şey değil, ben o mizaçta değilim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...