Mısır'da intihar etmek için minareye çıkan genç, döve döve indirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Mısır'da Muhammed İbrahim isimli bir genç, intihar etmek için caminin minaresine çıktı. İbrahim hiçbir şekilde ikna olmayınca çevredekilerin öfkelenmesine sebep oldu. Minareye tırmanan iki kişi, genci yumruklaya yumruklaya intihardan vazgeçirdi.

Mısır'ın güneyindeki el-Feyyum kentine bağlı Senhur köyünde trajikomik bir olay gerçekleşti. Köyde ikamet eden 27 yaşındaki Muhammed İbrahim, girdiği bunalım sonucu canına kıymaya karar verdi. Bunun için ise camiyi tercih etti. Minareye çıkan genç, çevredekilere intihar edeceğini söyledi.

VATANDAŞIN SABRINI TAŞIRDI

Köylüler de itfaiye çağırdı. Ekipler, vinç yardımıyla minareye uzanıp şahıs ikna etmeye çalıştı ancak başaramadı. Buna öfkelenen iki kişi, caminin içinden minareye tırmanıp İbrahim'i döve döve aşağıya indirdi. Aşağıda bekleyenler de bu davranışa alkışlarla destek verdi. Yaşanılanlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...