Son dakika İYİ Parti Milletvekili Hatipoğlu istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika İYİ Parti Milletvekili Hatipoğlu istifa etti

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika: Partisiyle derin görüş farklılıkları olduğunu söyleyen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, istifa etti. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Hatipoğlu'nun açıklamaları dikkat çekti.

Mayıs ayındaki seçimlerde istediği sonuçları alamayan İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Yerel seçimlere ittifaksız gideceğini duyuran İYİ Parti'de flaş bir ayrılık da yaşandı.  İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etti. Hatipoğlu, gerekçesini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

"DERİN GÖRÜŞ AYRILIKLARI YAŞAMAKTAYIM"

Hatipoğlu, istifa kararıyla ilgili şunları söyledi;

Büyük Türk Milleti’nin bilgisine;

Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım.  

"AKŞENER'İ BİLGİLENDİRDİM"

Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İyi Parti'den istifa ediyorum.

AK PARTİ VE MHP İLE İTTİFAKI SAVUNUYORDU

Öte yandan Hatipoğlu, Temmuz ayında yaptığı bir açıklamada "CHP'den sadece köstek gördük" diyen Hatipoğlu, "Yaklaşan yerel seçimlerde patimizin CHP ile ittifak yapmasına şahsi görüşüm olarak karşıyım bu sadece benim değil, partimizin milletvekillerinin genel görüşü." demişti.

Hatipoğlu ancak partisinin aksine Eskişehir'de AK Parti ya da MHP ile ittifak yapılmasının gerekli olduğunu savunmuştu. s 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...