Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma 2023'ün sonunda seri üretime geçiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Ekonomiye ilişkin mesajlar veren Erdoğan faizin 2 yıl sonra tek haneye düştüğünü hatırlattı. Erdoğan, ''Bundan sonra böyle devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek'' dedi. Erdoğan, konuşmasında İHA ve SİHA'ların önemini hatırlatarak Kızılelma'nın da 2023'te seri üretime geçeğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililere seslendi. Erdoğan öenmli gündem maddelerine değindiği konuşmasında ekonomik mesajlar verirken dünyada 2 diplomatik zafere imza attıklarını belirterek  "Tahıl anlaşması ve esir takası ile kimsenin cesaret edemediği 2 büyük diplomatik zafere imza attık." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Ekim ayı sonunda Konya'da Dünya Karate Şampiyonası düzenlendi. Genç karatecilerimizin 12 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttığı bu etkinlik son derece başarılı geçti. Tüm Konyalı kardeşlerimi başarılı ev sahiplikleri dolayısıyla tebrik ediyorum.

Modern spor altyapısı ve elde ettiği tecrübeyle Konya'nın uluslararası spor organizasyonlarının vazgeçilmez adreslerinden olacağına inanıyorum. Biz de bu konuda şehrimizi desteklemeyi sürdüreceğiz.

Konya'nın bizim siyasi mücadele tarihimizde özel bir yeri var. Türkiye'nin en zorlu en sancılı yıllarında Konya, yerli ve milli duruşuyla daima kendinden söz ettirmiştir. Sizler, 12 Eylül'den 28 Şubat'ın karanlık günlerine kadar tavrınızı milli iradeden yana koydunuz. Merhum Erbakan Hoca'mıza her zaman sahip çıkan Konya, AK Parti ile tecessüm eden yeni siyaset anlayışının da kalesi olmuştur. Her ne kadar Erbakan Hoca'nın varisleri aynı istikamette yürümemişse de biz AK Parti'mizle yeni bir dönemi başlattık ve Türkiye'nin bir numaralı partisi olduk. Şu anda da Türkiye'nin en güçlü partisi olarak bu gücümüzü ülkemizin geneline yaymak suretiyle yolumuza devam ediyoruz.

Üç şehidimiz var. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Din düşmanları ve kafir zümresi Mehmetçiğimizi hiçbir zaman bitiremez.

KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİR HASTANELERİ TEPKİSİ

Biz yatırımları, altyapı üstyapısıyla birlikte yaparız. Biz günü kurtarmanın peşinde değiliz. Biz Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirme derdindeyiz. Tüm planlarımızı bu anlayışla yapıyoruz. Bölgemizde ve küresel ölçekte yaşanan her gelişme, bizim muhalefete rağmen uyguladığımız politikaların haklılığını teyit ediyor. Bay Kemal yıllarca bizim şehir hastanelerimizi eleştirdi. SGK’yı batıran sensin. Sağlıkla ilgili yatırımlarımızı sürekli diline doladı. Bay Kemal’in kötülediği bu tesisler koronavirüs salgınında kritik roller üstlendi. Vatandaşlarımızın birinci sınıf hizmet aldığı yerler oldu.

"AYNI BASİRETSİZLİĞİ RUSYA-UKRAYNA KRİZİNDE DE YAŞADIK"

Aynı basiretsizliği Rusya-Ukrayna krizinde de yaşadık. Savaş ilk patlak verdiğinde Bay Kemal ve arkadaşları bizi yanlış hareket etmekle suçladılar. Sonuçta Türkiye dengeli politikasıyla hem krizden çok az etkilendi hem de tüm dünyanın takdirini kazandı. Enerji krizi sebebiyle Avrupa ülkeleri kışı nasıl geçireceklerini düşünürken biz içimiz rahat şekilde kışa giriyoruz.

Tahıl anlaşması ve esir takası ile kimsenin cesaret edemediği 2 büyük diplomatik zafere imza attık.

"FAİZLER TEK HANEYE İNDİ, ENFLASYON DA İNECEK"

Türkiye Bay Kemal ve şürekasının ipiyle kuyuya inseydi dünyayla aynı sıkıntıları yaşardık. Ne demiştik ‘Tek haneli faize ineceğiz’ İndik mi indik. Enflasyon da inecek. Bizim için öncelik faizdi ve faizi tek haneye indirdik. Buradan yatırımcılara sesleniyorum: Size yatırım kredisi vermede kamu bankaları var. Yatırım kredisiyle hedefimiz; yatırım, istihdam, üretim ve cari fazla yoluyla büyüme. Dünyada en hızlı büyüyen ülkelerin arasına ülkemizi sokacağız.

"ULUSLARARASI BASINLA AĞIZ BİRLİĞİ YAPIP 'TÜRKİYE DEAŞ'A DESTEK VERİYOR' İFTİRASI ATTILAR"

DEAŞ ile göğüs göğse mücadele ederken uluslararası basınla ağız birliği yapıp ‘Türkiye DEAŞ’a destek veriyor’ iftirası attılar. PKK’nın Suriye uzantısına yönelik harekatlarımızda milletvekilleriyle ülke ülke dolaşıp terör örgütünün sözcülüğüne yöneldiler. Bir gecede 252 evladımızı şehit verdiğimiz 15 Temmuz’daki mücadelemizi FETÖ’cü alçakların söylemleriyle itibarsızlaştırmaya çalıştılar.

KANAL İSTANBUL, 18 MART ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ, MARMARAY, YUSUFELİ BARAJI...

18 Mart Çanakkale Köprüsü nasıl olduysa Kanal İstanbul da öyle olacak. Denizin altından Marmaray'ı geçirdik. Engellemeselerdi 4 yıl erken kavuşacaktık.

Yusufeli Barajı'nı açtık. 35 milyara mal oldu. İnşallah her yıl 5 milyar oradan kazancımız olacak. 7 yılda kendini karşılayacak.

"HABER GÖNDERMİŞLER TOGG FABRİKASINI GEZELİM Mİ DİYE"

Bay Kemal, TOGG fabrikası nerede? dedi. Davet ettik gelmedi. Ortağı da gelmedi. Şimdi haber göndermişler gezelim mi? diye. Ben de gelsinler dedim. Görsünler de olur ya hakkını teslim ederler. İnşallah Şubat-Mart'ta TOGG yollara koyuluyor.

KILIÇDAROĞLU'NA İFTİRA TEPKİSİ: SEN PKK'NIN UYUŞTURUCUYLA AYAKTA DURDUĞUNU BİLMİYOR MUSUN?

Son olarak Türkiye Cumhuriyeti devleti ile uyuşturucuyu yan yana getirdiler. Yahu Bay Kemal kendine gel. Senin yanındaki PKK'nın uzantılarıyla birlikte yürümedik bu yollarda. Sen yürüdün. Sen PKK'nın uyuşturucu ile ayakta durduğunu bilmiyor musun. Biz PKK'nın bütün o köklerini imhasını yaparak mücadelesini sürdürüyor.

Dünyanın hiçbir yerinde kendi ekonomisini çökertmek için borsayı, sermaye piyasalarını hedef alan bir muhalefet liderine rastlayamazsınız. Biz işte bunun için ‘CHP Türkiye’nin içine sokulmuş bir Truva atıdır’ diyoruz.

20 yıl önce bizim İHA'mız mı vardı SİHA'mız mı vardı. Bizim Kızılelmamız mı vardı. Ama şimdi hepsi var.

Bush, Condolezza Rice'a haber verdi bize İHA gönderdiler. Bizde kalacak sandık. 24 saatlik verdiler. Biz o İHA'larla teröristlerin yerlerini tespit ediyorduk. Rahmetli Özdemir Bayraktar kendi İHA ve Siha'larımızı üretmeye girişti.

ŞİMDİ KIZILELMA GELİYOR

F-16'ların taşıdığı bombayı AKINCI da taşıyor. Şimdi Kızılelma geliyor. 2023'ün sonunda o da seri üretime geçiyor.

"SANIK GÜVENLİĞİ KONUSUNU PELİNEN TARTIŞMAYA AÇARAK KİRLİ NİYETLERİNİ İFŞA EDİYORLAR"

Kardeşlerim, 2023 seçimleri Türkiye’nin önüne yeni ufuklar açmakla kalmayacak bu sefil siyaset anlayışından da kurtuluşunun miladı olacaktır. Önümüzdeki sene Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir giriş yapacağız. Bunun için partimizin tüm neferlerine önemli görevler düşüyor. 8 aydır toplanıp dağılmaktan başka iş beceremeyenlerin şimdiden sandığa gölge düşürmeye yöneldiklerini görüyoruz. Sandık güvenliği konusunu peşinen tartışmaya açarak kirli niyetlerini ifşa ediyorlar. Önümüzdeki seçimde de gerekli tedbirleri alarak bunlara fırsat vermememiz çok önemlidir."

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...