CHP'li Yarkadaş'tan olay olacak iddia: 'Mansur Yavaş Akşener'in adaylık teklifini kabul etmedi!'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'li Yarkadaş'tan olay olacak iddia: 'Mansur Yavaş Akşener'in adaylık teklifini kabul etmedi!'

GÜNDEM Haberleri

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, kulislerde çok konuşulan Mansur Yavaş'ın aday olacağı iddiasını gündemden kaldıracak bir açıklamada bulundu. Yarkadaş'ın iddiasına göre İYİ Parti lideri Meral Akşener Mansur Yavaş'a adaylık teklif etti fakat red cevabı aldı. Yarkadaş, ayrıca İYİ Parti'liler Mansur Yavaş'ın aday yapılması için ısrarcı olduğunu söyledi.

CHP'li Yarkadaş, İYİ Parti kulislerinden şok bir bilgiyi paylaştı. Yarkadaş, 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a teklif götürdüğünü ancak olumsuz yönde cevap aldığını öne sürdü.

MANSUR YAVAŞ, MERAL AKŞENER'E KAPIYI KAPATMIŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışlarına itibar etmeyen Altılı Masa liderlerinin ismini öne çıkardığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kameralar karşısında "aday değilim" demeyip soru işareti bırakmıştı. Ancak CHP'li Barış Yarkadaş, Altılı Masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine yöneltilen "aday ol" teklifini Yavaş'ın geri çevirdiğini öne sürdü.

İddiaya göre İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş'a teklif götürdü ancak red cevabı aldı.

"ZORLA MI ADAY YAPAYIM?"

Katıldığı televizyon programında söz konusu kulis bilgisini gündeme taşıyan Yarkadaş, şunları söyledi:

"İyi Parti'liler Mansur Yavaş'ın aday yapılması için Meral hanımın daha ısrarcı olmasını söylüyorlar. Bu talepler peş peşe gelince Meral hanım diyor ki; 'Kardeşim teklif ettim kabul etmedi, ne yapayım, zorla mı aday yapayım."

(Haber7)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...