Son dakika: CHP'de kurultay tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: CHP'de kurultay tarihi belli oldu

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Değişim tartışmalarının yaşandığı CHP'de kurultay tarihi belli oldu. Buna göre ana muhalefet, genel başkanın belirleneceği Olağan Kurultayını 4-5 Kasım'da 38. yapacak. Adaylığını açıklayan Özgür Özel'in başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı nasıl bir sonuç alacağı merak konusu.

Mayıs ayındaki Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle sona eren seçimlerin ardından sert tartışmalarının yaşandığı CHP için kritik tarih belli oldu.

CHP PM TOPLANDI

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu başkanlığında bugün toplandı. Toplantıdan kurultay tarihi çıktı. 

4-5 KASIM'DA ANKARA'DA YAPILACAK

Bugün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi toplantısında alınan karara göre CHP 38. Olağan Kurultayı, 4-5 Kasım tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Buna göre 4 Kasım'da genel başkan, 5 Kasım'da ise parti meclisi üyeleri seçilecek.

KILIÇDAROĞLU'NUN İKİ RAKİBİ VAR

Öte yandan şimdiye kadar iki isim genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Bu isimler CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP eski PM üyesi Örsan Kunter Öymen oldu. 

Son dakika: CHP'de kurultay tarihi belli oldu

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...