Selvi Kılıçdaroğlu Soma'da

Selvi Kılıçdaroğlu Soma'da

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 301 madencinin yaşamını yitirdiği Soma'ya gitti.

Selvi Kılıçdaroğlu, ilk olarak Bayat Köyü'nde faciada ölen ikiz kardeşler İsmail ve Süleyman Çata'nın evine gitti.

ACILI ANNE KILIÇDAROĞLU'NUN OMZUNDA AĞLADI


Aileye başsağlığı dileği ileten Kılıçdaroğlu, duygulu anlar yaşadı. Ölen madencilerin babası Ahmet Çata'ya başsağlığı diledikten sonra anne Sevim Çata ile sohbet edip ikiz madencilerin çocukları Sude ve Buse'yi seven Kılıçdaroğlu, aile fertlerinin feryatlarıyla duygulandı. Anne Sevim Çata, Kılıçdaroğlu'nun boynuna sarılarak göz yaşı döktü. Fenalaşan anne, Selvi Kılıçdaroğlu'nun boynuna sarıldı.

BELEDİYE MEZARLIĞINA GİDECEK

Soma'da ölen madencilerin aileleri ve yaralı madencileri ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, belediye mezarlığına da gidecek.

RAHŞAN ECEVİT DE SOMA'DAYDI

Diğer yandan eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, Soma'daki Madenci Şehitliği'ni ziyaret etti. Ecevit, madencilerin mezarlarına kırmızı karanfiller bırakıp, dua etti. Ecevit, mezarlıktan ayrılırken, "Onlar bu dünyadan bu şekilde ayrılmayı hak etmemişlerdi. Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara başsağlığı diliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...