CHP'den Köşk seçimi toplantısı

CHP'den Köşk seçimi toplantısı

Politika Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), cumhurbaşkanı seçim sürecinin ele alındığı grup toplantısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü. Toplantıda, yaklaşık 20 milletvekili söz alarak, nasıl bir cumhurbaşkanı adayları olması gerektiği konusunda görüşlerini iletti.

ÜÇ İSİM İSTENDİ

Toplantıda, milletvekillerine üç isim için anket kağıdı dağıtıldı. Milletvekilleri, adaylarını bu kağıtlara yazarak, kupalara attı.

KUPADAN ÇIKAN İSİMLER

Edinilen bilgiye göre kağıtlarda İlker Başbuğ, Güldal Mumcu, Emine Ülker Tarhan, Deniz Baykal, Mehmet Haberal, Ümit Boyner ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in isimleri yer aldı. Öte yandan bu isimler CHP İl Başkanları İstişare Toplantısı'nda da öne çıkmıştı.

İSİMLER TEK TEK GÜNDEME GETİRİLMEDİ

Fakat çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, toplantıda herhangi bir ismin gündeme gelmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu isimleri daha sonra milletvekillerinin cumhurbaşkanı adayı konusundaki tercihleri üzerinden değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...