'Pişmanım' diyen Akşener'in seçim öncesi konuşması gündem oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Tek aday girdiği kongrede koltuğunu koruyan İYİ Parti lideri Meral Akşener, İttifak ortağı CHP'ye ağır eleştirilerde bulunarak, 'CHP'den 15 milletvekili istemek hayatımın en büyük pişmanlığıdır" dedi. Akşener'in pişmanlık açıklamasının ardından, seçim öncesi söylediği "Kılıçdaroğlu’dan 15 milletvekili talep ettim. Bunun için Kemal Bey’e ölünceye kadar şükran duyacağım." sözleri gündem oldu.

Partisinin 3’üncü Olağan Kongresinde konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem ittifak ortağı CHP'ye hem de parti içindeki muhalefete sert sözlerle yüklendi.

Akşener “Hiçbir düşmanımın, rakibimin benimle ilgili asla iddia etmedikleri, söylemedikleri pis iftiralara şahit oldum. Vallahi affetmeyeceğim! Bana iki şey bu ülkede söylenemedi. Kendi arkadaşlarım söyledi! Affetmeyeceğim, hesaplaşacağız” dedi.

'HAYATIMIN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI'

Bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 vekil istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Kılıçdaroğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. Ama o gün bugündür 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik." diyen Akşener, yeteri kadar savaşmadıklarını söyleyerek dikkat çeken bir özeleştiride bulundu.

'15 MİLLETVEKİLİNİN BEDELİ: KUYRUK SİYASETİ'

Akşener, "Bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik, girmiyorsak da gereğini yapmalıydık. Savaşmadık. Ben savaşı severim. Ben canımla, kafamla, kellemle top oynamayı severim. Yapamadık. 15 milletvekili almak bize kuyruk siyasetine mal oldu” ifadelerini kullandı.

ŞÜKRAN DUYGUSU PİŞMANLIĞA DÖNDÜ

Akşener'in pişmanlık konuşmasının ardından, seçimlerden önce 15 milletvekili için Kılıçdaroğlu'na şükranları ilettiği açıklaması yeniden gündem oldu. Akşener, daha önceki konuşmalarında “Kılıçdaroğlu’ndan 15 milletvekili talep ettim. Kendisine herhâlde ölünceye kadar şükran duyacağım” demişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...