Tekirdağ'da bir kadın kocasını öldürdü, 'Bilerek yapmadım' dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tekirdağ'da bir kadın kocasını öldürdü, 'Bilerek yapmadım' dedi

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'da korkunç bir olay yaşandı. Polis ekipler ihbar üzerine geldikleri binada kanlar içinde bir adam buldu. Yanında ise karısı vardı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede can verdi, karısının ifadeleri ise dikkat çekti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi karısı tarafından öldürüldü. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Reşadiye Mahallesi'nde bir apartmandan silah seslerinin geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

POLİS ADAMI KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde tabancayla vurulan E.A'yı kanlar içinde buldu. Ağır yaralı adam sağlıkçılar tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

KARISI "BİLEREK YAPMADIM" DEDİ

E.A'nın eşi B.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli polise verdiği ifadede eşini bilerek vurmadığını, elindeki tabancanın ateş aldığını ileri sürdü.

Kaynak: AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...