Memurlar Kısıklı'daydı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Memurlar Kısıklı'daydı

Politika Haberleri  / İHA

BEM-BİR-SEN üyeleri, geçirdiği ameliyatın ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

nbsp; Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) üyeleri, geçirdiği ameliyatın ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
nbsp; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçirdiği ameliyatın ardından Üskü dar Kısıklı'daki evine giden yaklaşık 30 kişilik grup, "Sayın Başbakanımı za acil şifalar diliyoruz" yazılı pankart açtı. Daha sonra Başbakan Erdoğan'ın korumalarına iletmeleri için mektup veren grup, bir basın açıklaması yaptı. BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, "Sayın Başbakanımız, en kısa sürede görevinizin başına dönerek, milletimiz için aciliyet bekleyen sıkıntı larla birlikte referandumla memurlarımızın gönlünde taht kurduğunuz toplu sözleşme yasa tasarısı ve sözleşmelilerin kadroya alınması ile alakalı problemlerini çözmeye devam etmenizi temenni ediyor, yüce Rabbimizden acil şifalar diliyor ve geçmiş olsun diyoruz" dedi.
nbsp; Geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere geldiklerini belirten BEM-BİR-SEN İstanbul Başkan Yardımcısı Ayhan Demiryürek ise, "Bu bir geçmiş olsun programı. Dolayısıyla burada daha farklı bir şey söylemek istemiyoruz ama aynı zamanda bu bir fırsattır bizim açımı zdan. Şu an gündemde olan anayasa değişikliği yapıldı. Toplu sözleşme kanunu şu an gündemde. Bununla ilgili özellikle yerel yönetimlerin iş kolu bazında sözleş me yapma talebimiz var. En büyük yaşadığımız problem bu. Bir de tabii ki sözleş meli personelimizin kadroya alınması ile ilgili sıkıntıların giderilmesi. Burada zaten kendisine bir mektup hazırladık. Bu mektubumuzda kendisine ifade edeceğiz. Gerekli hassasiyeti bu güne kadar Sayın Başbakanımız zaten gösterdi. Bundan sonra da göstereceğini umut ediyoruz. Tekrar kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...