Kurmaylara veda yemeği

Düzenleyen: / Kaynak: EMRAH ÖZCAN
- Güncelleme:
Kurmaylara veda yemeği

Politika Haberleri  / EMRAH ÖZCAN

AK Parti’de olağanüstü kongre süreci resmen başladı. AK Parti MKYK dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Toplantıda MKYK üyeleri 4. Olağanüstü Kongre’nin 7 Ekim’de yapılması yönünde karar aldı.

Edinilen bilgilere göre AK Parti’deki değişim süreci MKYK’da da devam edecek. MKYK’nın yüzde 60’ından fazlasının değişmesi bekleniyor. Öte yandan, aksi bir durum olmadığı takdirde MKYK’nın bir daha toplanması beklenmiyor. MYK’nın ise 12 Eylül’de toplanarak kongre çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirmesi öngörülüyor. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Erdoğan daha sonra MKYK üyeleri ile veda yemeği yedi.

MKYK sonrası açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun “Seçim tek başına bir siyasal iktidara meşruiyet kazandırmaz” sözlerine tepki gösterdi. Çelik “Tehlikeli bir şey yapıyor Kılıçdaroğlu. Koltuğu için demokrasiyi zehirliyor. Önce CHP yönetimine neden gizli ortaklıklara seçime girdiğinin hesabını vermeli” diye konuştu.

Çelik “Akşener’in ittifaksız seçime girelim” çağrısı ile ilgili de “Bahçeli yaptığı son açıklamada Cumhur İttifakının birliğinin altını bir kez daha çizdi. Birkaç ay öncesine kadar her biri cumhurbaşkanlığı yardımcılığı almak isteyen, ‘yedili masa’ kuranlar nasıl ayrı hareket edecek. Cumhur İttifakı birlik içinde dirayetle yoluna devam edecek” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: EMRAH ÖZCAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...