Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken mesaj: Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken mesaj: Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin

POLİTİKA Haberleri

CHP'de başkanlık yarışı kızışırken, istifa çağrılarının odağındaki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir paylayım geldi. Sosyal medya hesabından, Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı yıl dönümüne ilişkin paylaşımda bulunana Kılıçdaroğlu, "Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdı!" ifadelerini kullandı.

'Değişim' yankılarının gölgesinde kurultaya hazırlanan CHP’de liderlik yarışı kızışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcanliderlik için adaylığını açık eden ilk isimler oldu.

Kılıçdaroğlu'nun MYK'da yaptığı değişiklikleri yeterli bulmayan isimler, "değişim" mesajını gündemde tutarken, CHP lideri Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı yıl dönümünde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

'BU YÜRÜYÜŞ SON DEĞİL'

Twitter hesabından, Adalet Yürüyüşü'ndeki bir fotoğrafını paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yürüyüşümüz ülkemizin tüm mazlumları ve adalet arayan herkes içindi. Yüz yıllardır bu topraklarda verilen adalet ve demokrasi mücadelesinin bir parçası olmuşsam ne mutlu bana. Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdı!"

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1669357848856522757

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...