Kılıçdaroğlu: Yer altı ölümlerini birlikte bitirelim

Kılıçdaroğlu: Yer altı ölümlerini birlikte bitirelim

Politika Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan'a "Öneri getir, biz de getirelim. Yer altındaki ölümlere son verelim. Görevimizi yapalım" diye seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'na yer altındaki maden işçileri için çağrıda bulunarak, "Sen önerileri getir, biz de getirelim. Gerekirse ortak komisyon kuralım, artık yer altında ölümlere son verelim" dedi. Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Atatürk'e yönelik eleştirilere, "Sağlığında da şimdi de sevmeyenler var. Onlarda Allah korkusu yok" dedi. İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa saldırısını da hatırlatan CHP lideri, "Birincisi, hiçbir kutsal mekanda asker postalı istemiyoruz. İkincisi, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında da yabancı asker postalı istemiyoruz. Bu topraklarda Peşmerge'nin ne işi var?" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...