Kılıçdaroğlu sert çıktı: Tıpış tıpış gideceksiniz

Kılıçdaroğlu sert çıktı: Tıpış tıpış gideceksiniz

Politika Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Oy kullanmayacağım diye ahkam kesmek demokrasiye inanmamaktır. Tıpış tıpış Ekmeleddin İhsanoğlu'na oyunu vereceksin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP ile ortak cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için dün eski tüfeklerle bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya; partinin önceki kurmayları, yöneticileri, milletvekilleri ve eski bakanlar katıldı. Basına kapalı gerçekleşen zirve öncesinde konuşan Kılıçdaroğlu, sert açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi Ortaçağ'ın karanlığına değil çağdaş uygarlığa taşıyacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Saygın bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Deniyor ki 'Ekmeleddin Bey yeteri kadar tanınmıyor.' İyi ya siz öbürünü tanıyorsunuz, kim olduğunu biliyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyup ahlak açısından değerlendirin. Vatandaşlar, Erdoğan'ı dinlediği zaman rahatsız oluyor. Ekmeleddin Bey ise huzur veriyor" dedi. Tatilcilere de seslenen CHP lideri, şöyle devam etti: "Tatile git, eyvallah. Elbette hakkınız. Ama masalarda oturup, 'ben oy kullanmayacağım' diye ahkam kesmek, demokrasiye inanmamaktır. Her kuruşun hesabının sorulmasını istiyorsan, bu ülkede özgürce yaşayıp tatil yapmak istiyorsan, senin hayatına birisi gelip müdahale etmesin diye düşünüyorsan adam gibi, tıpış tıpış sandığa gideceksin, şakası makası yok. Ekmeleddin İhsanoğlu'na oyunu vereceksin." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...