Kılıçdaroğlu Ankara’nın ardından İstanbul’da da ofis açacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu Ankara’nın ardından İstanbul’da da ofis açacak

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayın ardından peş peşe kritik temaslarını sürdürüyor. CHP’de 100’ü aşkın isimle görüşen Kılıçdaroğlu için 3. baş yorumu yapılıyor. Öte yandan Ankara’da ofis açan Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul’da da ofis arayışına girdiği kaydedildi.

CHP Kurultayı’nda tarihe geçerek girdiği seçimde yarışı kaybeden ilk genel başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu Özgür Özel’e bıraktı. Değişimcilerin kazandığı kurultayda 13 yıllık görevinden ayrılan Kılıçdaroğlu, o günden bu yana çok sayıda CHP ile bir araya geldi. Eski milletvekillerden mevcut genel başkan yardımcılarına kadar 100’ü aşkın siyasiyle görüşen Kılıçdaroğlu, Ankara’nın ardından İstanbul’da da temaslarını sürdürüyor.

KILIÇDAROĞLU’NDAN KRİTİK TEMASLAR

Ankara'da ofis açarak 'Buradayım' mesajı veren Kılıçdaroğlu'nun görüştüğü isimler arasında mevcut genel başkan yardımcıları Mehmet Tüm, Aylin Nazlıaka ve Koza Yardımcı da yer alıyor. Kurultay sonrası siyasetten elini ayağını çekmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu, öngörüleri boşa çıkardı.

İSTANBUL’DA OFİS ARAYIŞINA GİRDİ

Sabah’ın haberine göre önce Ankara'da ofis açarak gündeme oturan Kılıçdaroğlu, İstanbul'da da ofis arayışına girdi. Kuracağı vakıf çatısı altında siyasi çalışmalar yapmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu, partililerle de bağını koparmadı. Kurultay yenilgisi sonrası hem telefonla hem de birebir 100'ü aşkın CHP'li ile görüşen Kılıçdaroğlu, konuşmalarında partinin benimsemesi gereken yol haritasını da detaylarıyla anlatıyor.

Kurultayın ardından eski milletvekilleri ve PM üyelerinin yanı sıra il-ilçe örgütlerinden de çok sayıda partili, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun görüştüğü siyasiler arasında mevcut genel başkan yardımcıları Mehmet Tüm, Aylin Nazlıaka ve Koza Yardımcı'nın da bulunduğu öğrenildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in A takımında yer alan 3 isim, genel başkanlık seçiminde Özel'e karşı Kılıçdaroğlu'nu desteklemişti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...