Kabine, bu düğünde toplandı

Kabine, bu düğünde toplandı

Politika Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın düğünü iş ve siyaset dünyasını buluşturdu.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın oğlu Erka Yıldırım dünya evine girdi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kıyarken, damata Başbakan Erdoğan, geline ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek şahit oldu.

Suriye ile tırmanan gerilim nedeniyle yoğun günler geçiren hükümet, stresini yarın yapılacak düğün töreninde attı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Hanım, oğulları Erkan Yıldırım'ı evlendirdi. Oğul Yıldırım, Eskişehir'li bürokrat İskender Sarı- Fevziye Sarı çiftinin kızı İlknur Sarı'yla dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Törene devletin zirvesi de davetliydi. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise Bakan Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın nikah şahidi oldu. Nikahta gelinin şahidi ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek oldu. nbsp;
Bu arada Erkan Yıldırım-İlknur Sarı çiftinin davetiyeye koydurdukları özel bir not dikkat çekti. Törene çiçek gönderilmesini istemeyen ikili, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı'na bağış yapılması talebinde bulundu. nbsp; Siyaset, iş ve spor camiasından çok sayıda davetlinin yer aldığı nikah törenine, kabinenin büyük bir bölümü katıldı. Törende, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, iş adamları Rahmi Koç, Zeynel Abidin Erdem, Nihat Özdemir, İhsan Kalkavan, eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanları Haluk Ulusoy ve Mahmut Özgener'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi hazır bulundu. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün Bakan Binali Yıldırım'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı ve kendisini tebrik etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...