İYİ Parti'de sular durulmuyor: Bir istifa da Antalya'dan

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti'de sular durulmuyor: Bir istifa da Antalya'dan

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz, partiden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

İYİ Parti'den istifa edenlere bir isim daha eklendi. 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Antalya Milletvekili Adayı olarak gösterilen Yılmaz'ın istifasını sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu.

Mesut Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

"GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPMAKTAN GERİ DURMAYACAĞIZ"

Bu gelişme, İYİ Parti'de son dönemde art arda yaşanan istifaların bir devamı niteliğinde. Parti içindeki istifaların ardından geçtiğimiz günlerde düzenlenen başkanlık divanı toplantısı sonrasında, parti sözcüsü Kürşad Zorlu, ayrılan üyelerin gerçek dışı ifadeler kullanmamaları gerektiğini belirterek, "Bizde gerekli açıklamaları yapmaktan geri durmayacağız" dedi.

İYİ Parti, bu istifaların ve açıklamaların parti içinde zararlı bir etki yaratmasını önlemeye çalışıyor. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...