İyi Parti’de ‘fabrika ayarı’ arayışı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İyi Parti’de ‘fabrika ayarı’ arayışı

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ

Meral Akşener’in, Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sert açıklamalarının arkasında İyi Parti’yi yeniden kuruluş felsefesine döndürme isteği yatıyor.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sert açıklamalarının altında İyi Parti’yi yeniden, kuruluş felsefesine döndürme isteğinin yattığı ileri sürülüyor.

Kulislerden edinilen bilgilere göre CHP ile yollarını ayıran Akşener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’li Tunç Soyer’in karşısına Ümit Özlale’yi çıkardı. Bununla yetinmeyen Akşener’in, İstanbul ve Ankara’da da CHP’nin karşısına dişli rakipler çıkarmayı planlıyor.  Partisini fabrika ayarlarına döndürmek için çabalayan Akşener, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ve HDP ile iş birliğine karşı çıktıkları için partiden istifa eden önemli isimlerin geri dönmesine de sıcak bakıyor. Teşkilatları yeniden dizayn etmeye ve İyi Parti’yi, eski muhalif sağa çekmeye çalışan Akşener’e, partinin önde gelenlerinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın karşısında, eski İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nu aday göstermesi konusunda telkinde bulunduğu belirtiliyor.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...