İYİ Parti Ankara Milletvekili Altıntaş istifasını geri aldı

- Güncelleme:
İYİ Parti Ankara Milletvekili Altıntaş istifasını geri aldı
POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, sosyal medya hesabından istifasını geri çektiğini duyurdu. Altıntaş, Meral Akşener ile görüştükten sonra cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecine dair inancının arttığını belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altıntaş, "Değerli Genel Başkan'ımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum." dedi.

İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş sosyal medya hesabından istifasını geri çektiğini bildirdi. Ayhan Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Değerli Genel Başkan'ımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum." dedi.   

“CUMHURBAŞKANLIĞI ADAY BELİRLEME SÜRECİNE İNANCIM ARTTI”

Altıntaş, Akşener ile görüşmesinde cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancının arttığını belirterek, özledikleri huzur ve güven dolu günlere bir an önce kavuşma dileğinde bulundu.

MERAL AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile değerlendirmelerine de değinen Altıntaş, "Son günlerde liderler seviyesindeki iletişim dilinin toplumun geniş kitlelerinde itham edici ve ayrıştırıcı hale gelmesinin, karşı karşıya olduğumuz problemlerin çözümünü zorlaştırdığına dair inancımı dile getirdim." ifadelerine yer verdi.

İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURMUŞTU

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.  Altıntaş paylaşımında, "Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Prof.Dr. Ayhan Altıntaş, Ankara Milletvekili" ifadelerini kullanmıştı.

(AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...