İttifak kapıları yeniden aralanıyor… Ankara'yı hareketlendiren görüşme: Meral Akşener ve Özgür Özel bir araya gelecek!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İttifak kapıları yeniden aralanıyor… Ankara'yı hareketlendiren görüşme: Meral Akşener ve Özgür Özel bir araya gelecek!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meral Akşener ve Özgür Özel’in Ankara’da bir araya geleceği iddiası kulisleri hareketlendirdi. Yerel seçimlerde ittifak kapısını kapatan Akşener, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’i ağırlayacak. Akşener ve Özel görüşmesinde ittifak konusu masada olacak.

Genel seçimlerin ardından yerel seçimler için yol haritalarını belirleyen partilerin ittifak çalışmaları devam ediyor. AK Parti ve MHP’den yerel seçimlerde de ittifakın devam edeceği mesajının gelmesi ardından gözler Millet İttifakı’na çevrildi.

Seçimlerdeki başarısızlığının ardından dağılan 6’lı masada yol haritası merak konusu. Partisinin yerel seçimlere tek başına gireceğini söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “ittifaksız seçim” mesajları vermeyi sürdürürken CHP’de değişim rüzgarı esti.

ANKARA'YI HARAKETLENDİREN ZİRVE

CHP kurultayında bir ilk gerçekleşti. İlk kez bir genel başkan kurultaydan galip çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğuna değişimcilerin adayı Özgür Özel geldi. İttifak konusunda istekli olan Özgür Özel’in CHP’nin genel başkanlığına seçilmesinin ardından seçimlerde ittifak meselesi yeniden gündeme geldi.

Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Lideri Özel'in İyi Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret edeceğini aktardı.  Öztürk, görüşmede yerel seçimle ilgili konular ve iki parti arasındaki ittifak durumunun masaya yatırılacağını belirtti.

Sözcü TV yayınında konuşan Öztürk, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu görüşmeden önümüzdeki yerel seçimle ilgili konular ele alınacaktır. İki partinin ittifak konusu ve İyi Parti'nin tutumu ikili zirvede konuşulacaktır. Söz konusu ziyaretin ardından 'Hayırlı olsun' ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği bilgisini de aldım.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...