İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye 'evine göndereceğiz' cevabı: Beni başkalarıyla karıştırıyordur

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye 'evine göndereceğiz' cevabı: Beni başkalarıyla karıştırıyordur

Politika Haberleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP lideri Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan belediye başkanını evine yollayacağız” açıklamasına yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler'de katıldığı temel atma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan belediye başkanını evine yollayacağız” sözlerine cevap veren İmamoğlu "Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Ben tabii o sözlere hiçbir zaman cevap vermedim ama evimdeyim. Evimde çok çalışıyorum. Bugün de evimin Esenler bölümündeyim. Bizi takip etsinler. İzlemeye devam etsinler" dedi. 

"İTTİFAK KURMA KONUSUNDA ÇOK İDDİALI BİRİSİYİM"

Sözcü'de yer alan habere göre; İmamoğlu, gazetecilerin İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun ittifakla ilgili açıklamasına yönelik soruya da cevap verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu, İYİ Partili Kavuncu'nun “CHP'deki kongre sonrasında oluşan yönetim değişikliği bu kararı etkilemeyecektir. Genel İdare Kurulumuzun kararı çok net, 81 ilde adaya çıkartacak şekilde hazırlığımızı yapıyoruz” sözlerine karşılık olarak, "Hiçbir siyasi partinin kendi iç konuşmalarını ya da yorumlarını ben bir karşı yorum olarak önüme koyup buna sizinle konuşmam ve doğru da bulmam. Etik de değil. İşim de değil ayrıca. Ama ben iddiayla, ısrarla diyorum ki; geçmiş dönem ittifakımız olan ve hala aslında o ittifakın bir belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu olarak söylüyorum ki son ana kadar ittifak hem siyasi olarak ama aynı zamanda toplumun tabanında ittifakı kurma konusunda çok iddialı birisiyim" dedi.

"EN ÖNEMSEDİĞİM MİLLETİN GÖNLÜNDE KURACAĞIMIZ BÜYÜK İTTİFAK" 

Yerel seçimlere yönelik soruları yanıtlamaya devam eden İmamoğlu, yöneltilen bir soru üzerine şöyle devam etti: 

"Gönül ister ki başta tabanda büyük bir ittifak, sonra da siyasi olarak üst ittifak kurulsun. Ama bir tarafı eksik kalırsa da benim en önemsediğim şey milletin gönlünde kuracağımız büyük ittifaktır. Ben ona talibim. Ve bu ittifakın içerisinde sadece birkaç siyasi parti yok. Hangi siyasi görüşte olursa olsun benim gönlümdeki ittifakın tarifini söylüyorum; İstanbul’da yaşayan 16 milyon insanımızın başta çocuklarının, evlatlarının, gençlerimizin bir Ekrem ağabeyi, bir Ekrem Başkanı ya da onların tabiriyle Eko başkanı olmaya talibim."

Düzenleyen:  - Politika
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...