İl başkanları: Kurtulmuş'un arkasındayız

İl başkanları: Kurtulmuş'un arkasındayız

Politika Haberleri

HAS Parti il başkanları, AK Parti'den gelen 'bütünleşme' teklifiyle ilgili "Numan Kurtulmuş'un arkasındayız" mesajı verdi. Bu arada, HAS Parti eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, sürpriz bir şekilde HAS Parti Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katıldı. Bekaroğlu, GİK Toplantısı'na gelişini, "Partinin kapatılmaması için oy kullanmaya geldim" sözleriyle değerlendirdi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'den gelen 'bütünleşme' teklifiyle ilgili olarak partisinin il başkanlarını Ankara'da topladı. Toplantıda AK Parti'den gelen teklifi masaya yatırıldı ve il başkalarının da görüşü alındı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, nbsp;il başkanları, "Kurtulmuş'un arkasındayız" mesajı verdi. nbsp;Parti genel merkezinde 4,5 saate yakın süren toplantının ardından il başkanları adına ortak basın açıklamasını, Bursa İl Başkanı Ali Molla Salih yaptı. nbsp;Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: nbsp;"Mevcut süreçle ilgili olarak genel başkanımızla yapmış olduğumuz istişarede görüşlerimizi ifade ettik. Netice olarak genel başkanımızın alacağı her türlü karara destek verdiğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz." nbsp;

BEKAROĞLU, GİK TOPLANTISINDA nbsp; nbsp;
Bu arada, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un il başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıdan sonra HAS Parti Genel İdare Kurulu toplandı. Toplantıya, açıklamalarıyla gündem oluşturan HAS Parti eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu da katıldı. nbsp;Bekaroğlu, Genel Merkeze gelişinde gazetecilere tek cümlelik açıklama yaptı. Bekaroğlu, "Partinin kapatılmaması için oy kullanmaya geldim" dedi.

YENİ İSTANBUL İL BAŞKANI BELİRLENDİ nbsp;
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul İl Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Bekaroğlu'nun yerine İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş'ı görevlendirdi. nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...