'Hain darbe girişimi milletimizi daha da kenetledi'

Düzenleyen:
'Hain darbe girişimi milletimizi daha da kenetledi'
POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “15 Temmuz gecesi iradesini gasbetmeye yeltenen teröristlere karşı, milletimiz atalarına yakışır şekilde destansı bir mücadele ve direniş göstermiştir.

Yıkılmaya çalışılan birlik ve beraberliğimiz güçlenerek daha da perçinlenmiştir”  dedi. Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen “735. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne katılan Türkeş, tören alanındaki konuşmasında, “Demir her darbeyle daha da sertleşir. Demirden dağları eriterek, dünyaya yayılmış Türk milleti de demir gibi bu darbe girişimiyle daha da güçlenmiştir” ifadesini kullandı.  Mezhep, ırk, boy diye nifak tohumları ekilmeye çalışılmasına rağmen Türk milletinin beraber yaşama iradesini asla kaybetmediğini kaydeden Türkeş, hiçbir terör örgütünün bu milletin fertlerinin birbirini ötekileştirmesini sağlayamadığını söyledi. Başbakan Yardımcısı, “Komşusu açken, kendi tok uyumaz. Bu millî birlik bilinci, terör örgütlerinin ülkemizde hiçbir zaman başarılı olamayacağının teminatıdır. Milletimizin iradesi ve kararlılığını yanına alan güvenlik güçlerimiz, terör belasını ortadan kaldırana kadar bu mücadeleyi sürdürecektir. Şüpheniz olmasın” dedi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...