Gözler Akşener’in yarınki konuşmasında... İyi Parti lideri ne açıklayacak?

- Güncelleme:
Gözler Akşener’in yarınki konuşmasında... İyi Parti lideri ne açıklayacak?

Politika Haberleri

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Genel Başkan Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta yapacağı konuşmanın Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını” söylemişti.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Gözler, seçimlerin ardından sessizliğe bürünen İyi Parti lideri Akşener’in, aynı zamanda Büyük Taarruzun başlangıcının 101’inci yılı olan yarın partisi tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenecek programda yapacağı konuşmaya çevrildi. Önemli mesajlar vermesi beklenen Akşener’in, konuşmasında hem seçim yenilgisinin ardından artan parti içi muhalefeti, hem de başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere masa ortaklarını ve iktidarı eleştirerek muhalif seçmene ‘alternatif yol’ sunacağı belirtiliyor. Yerel seçimlerdeki yol haritasının şifrelerini vermesi de beklenen Meral Akşener’in, ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısına karşılık milliyetçi kesimi partisine daha da yakınlaştıracak bir konuşma yapacağı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...