Erdoğan'dan Onur Şen suistimal tepki: Bunun adı zulümdür

- Güncelleme:
Erdoğan'dan Onur Şen suistimal tepki: Bunun adı zulümdür

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkentte adi bir cinayete kurban giden müzisyen üzerinden siyasi rant devşirenlere sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında en çok gençlere güvendiğini belirten Erdoğan, “Benim karşımda şu anda muhafazakâr devrimciler var. İyi ki sizler gibi yol arkadaşlarına sahibiz” dedi.

Erdoğan'dan Onur Şen suistimal tepki: Bunun adı zulümdür

"TRUVA ATLARININ OYUNUNA GELEMEYİZ"

Erdoğan konuşmasında özetle şu mesajları verdi: Aradığımız şey milletimizin Malazgirt’ten bugüne coğrafyamıza ilmik ilmik okuduğu tüm değerlerimizdir. Siyasi, ekonomik, askerî, diplomatik olarak kendi iradesini ortaya koyan Türkiye fotoğrafı şekillendikçe yeni durumlarla karşılaşıyoruz. Bu tarihî süreçte yaşadığımız her hadise karşımızdakilerin yüzlerini ortaya koymaya başladı. Özgürlük diyenlerin maskeleri inince faşist suratları belirdi. Hak hukuk diyenlerin maskeleri inince altından zalim, barbar suratları çıktı. Medeniyetimizin bize çizdiği sınırlar, onlar gibi olmamıza asla izin vermez. Bu toprakların evlatlarıysak, barbar, zalim, bencil olamayız. Biz kurtuluşu Allah’ın ipine sarılmakta görenler olarak, asırlardır içimize yerleştirilen truva atlarının oyunlarına gelemeyiz. 

Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri 1. sınıf vatandaşıdır. Bizim ne terör örgütlerine, ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Siyasi parti tabelası ardına gizlenmiş, fitne yuvalarında kandırdıkları gençlerimizi Kandil’deki terör baronlarının sinsi emellerine kurban ettiler. Yasin Börü’nün katilinin nerede olduğunu biliyoruz. Bay Kemal’i de, yandaşlarını da biliyoruz. Bunlara asla prim vermeyeceğiz. Ülkenin gençlerini terör örgütleri, fikri ve cinsî sapkınlık akımları üzerinden heba edemeyenler TÜGVA’ya saldırıyor. Terör örgütlerine de sapkın akımlara da kaptıracak tek bir evladımız yok. Aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için her türlü tedbiri alacak, her teşviki yapacağız.

Erdoğan'dan Onur Şen suistimal tepki: Bunun adı zulümdür

ASGARİ ÜCRET MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girmeden önce kalabalığa yaptığı konuşmada da  asgari ücrete zam müjdesi verdi: Derdimiz şu an itibariyle aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun olamayacağı Türkiye’yi biz yaparız. Şu an onun hazırlığı içindeyiz.

ACIDAN SİYASET ÇIKARDILAR

Bu arada Erdoğan, müze açılışındaki konuşmasında öldürülen müzisyen Onur Şener ile ilgili olarak “Hunharca katledilen müzisyen bir kardeşimizin acısını istismar etmek, bunu siyasetin malzemesi hâline getirmek ne ahlakidir ne insanidir. Bu, babasını kaybeden kız çocuğumuza ve ailesine, eşine yapılmış bir zulümdür” dedi ve meselenin takipçisi olacaklarını söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...