Erdoğan, Trump'ın davetine neden katılmadığını açıkladı

Erdoğan, Trump'ın davetine neden katılmadığını açıkladı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi New York'ta gazetecilere verdiği demeçte ABD Başkanı Donald Trump'ın yemek davetine neden katılmadığını açıkladı.

*ABD Başkanı Donald Trump ile karşılaştığınızda aranızda bir sohbet oldu mu? BM’deki hitabında Türkiye’den bahsetmemişti ancak sonrasında İdlib nedeniyle Türkiye’ye teşekkür etti. Bu gelişmeleri o taraftan atılmış bir adım olarak düşünüyor musunuz? O konuşmada, çok kısa da olsa aranızda ne geçti?

Malum konu hiç geçmedi. Sadece öyle bir muhabbet havasında bir karşılaşma oldu. ABD yönetiminden o malum kişiler de vardı yanında. Mike Pence olsun, Mike Pompeo olsun... ‘Görüşürüz’ dedi ama, ben dün akşam yemeğine gitmedim. Öğlen yemeğinde malum yan yana masalardaydık. Onun masasında Mısır Devlet Başkanı Sisi vardı, onun için zaten o masaya gitmem söz konusu olamazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...