Gaziantep’te beton mikseri, yolcu minibüsüne çarptı: 9 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton mikseri, yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında yolcu taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç şarampole yuvarlandı.

ÖLÜ SAYISI 9'A YÜKSELDİ ÖLENLERDEN 4'Ü ÖĞRENCİ

Gaziantep valiliğinden yapılan yazılı açıklamada sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölü sayısının 9’a yükseldiğini ve ölenlerden 4’ünün öğrenci olduğu bildirildi. Yaralanan 11 kişiden 2’sinin taburcu olduğu diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Gaziantep’te tır, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölü - 1. Resim

"İLK KANAAT MİKSERİN SÜRATLİ OLDUĞU YÖNÜNDE"

Çeber, İslahiye’deki trafik kazasında yaralananları tedavi gördüğü İslahiye Devlet Hastanesi'nde ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Vali, "Herkes gözetim altında. Şoförler hafif yaralı. Tır şoförümüzün gözaltı işlemi olacak gibi görünüyor. Bilirkişiler incelemelerini sürdürüyor, her detaya bakılıyor. İlk kanaat tırın oldukça hızlı ve süratli olduğu yönünde. Diğer konular üzerinde de durulacak." ifadelerini kullandı. 

Gaziantep’te beton mikseri, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölü - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...