Davutoğlu, 'Biz ayağa kalktık mı millet ayağa kalkar'

Davutoğlu, 'Biz ayağa kalktık mı millet ayağa kalkar'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Adana il kongresinde konuştu. KIlıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

İşte o konuşmadan satır başları

Bereketli Çukurova'nın her bir toprağına selam olsun, Akdeniz'in mavi sularına selam olsun. Yiğit Adanalılar bugün bize büyük bir mutluluk yaşattınız. Her birinizi büyük bir muhabbetle bağrımıza basıyoruz. nbsp;Adana öncü şehirdir demiştim. Tarihte de, plakada da siyasette de öncü şehir. Adanalılar hep ne zaman bir dava ve aşk gerekmişse sağlarına sollarına bakmadan biz buradayız demiştir.
MUSTAFA ELİTAŞ'A BAŞSAĞLIĞI
Az önce Mustafa Elitaş'ın muhterem ağabeyi Ahmet Elitaş vefat etti. Ama o bulunduğu Divan Başkanlığı koltuğunu terk etmedi. İşte Ak Parti çalışma ruhu böyledir. Kendisine rahmet diliyorum. Mustafa Elitaş'a da başsağlığı diliyorumç
"GELİN BİRAZ TARİH DERSİ YAPALIM"
Gelin beraber biraz tarih yapalım. Seyhan ve Ceyhan Adan'yı oluşturdu. Bir de Seyhun ve Ceyhun var. Orası da Horasan erenlerinin cihanı. Bugün AK Parti'nin adı o tarihi davanın adıdır. Selam olsun Semerkand'a, Buhara'ya, Horasan Erenlerine. Karacaoğlan'a selam olsun. Bizim kültürümüz çok kanatlıdır.
"MUTLAKA HESABI SORULUR"
Meclis konuşmasında Kılıçdaroğlu'na darbeci dediğim için ayağa kalktılar. Biz geri çekilmeyiz, bir ayağa kalktığımız zaman millet ayağa kalkar. Yine çağrı yapıyorum. Madem darbeci değiller çıksın Kılıçdaroğlu ve açık şekilde desinler, nbsp;biz 27 Mayıs'ı kınıyoruz. Diyemez yürek gerek yürek.27 Mayıs'ta darbenin arkasında duranlar, 28 Şubat'ın postmodern darbesini kuranları milletvekili yapanla darbeci değiliz diyebilirler mi?Milli iradeyi Türkiye'nin her köşesinde egemen kılan AK Parti.Diyor ki MİT, CHP'nin içişlerine karışıyor. Biz Gaziantep'te BM temsilcileri ile görüştüğümüzde Harran'da ve bütün dünyada Türkiye'nin yazdığı insanlık destanı konuşulurken birileri de MİT'e burada kumpas kurmaya kalktılar. Mutlaka hesabı sorulur. Herkes bunu böyle bilmelidir. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...