Rahatsızlandığı iddia edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle biraraya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Rahatsızlandığı ve programlarını iptal ettiği iddia edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan sapasağlam ortaya çıktı. AK Parti Genel Merkezi’ne gelen Erdoğan'ı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve genel başkan yardımcıları karşıladı.

Rahatsızlandığı ve tüm programlarının iptal edildiği iddia edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti genel merkezinde görüntülendi.

AK Parti'nin büyük kongre hazırlığı genel merkeze gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, genel başkan yardımcıları ve çok sayıda partili karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddaların aksine sağlıklı olduğu görülürken, yoğun mesaisinin akşama kadar sürmesi bekleniyor.

Rahatsızlandığı iddia edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle biraraya geldi

Genel Merkezdeki kritik toplantıda, kongrede atılacak adımlar, MKYK listesinde yapılacak değişiklikler ve seçim stratejisi gibi pek çok önemli konu masada olacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...