Yılmaz Tunç'tan Kılıçdaroğlu'na: CHP liderine gereken cevabı millet verecek

- Güncelleme:
Yılmaz Tunç'tan Kılıçdaroğlu'na: CHP liderine gereken cevabı millet verecek

Politika Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanmaları durumunda Atatürk Havalimanı’nı Amerikalı bir şirkete teslim edeceğine yönelik açıklamasına tepki gösterdi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Tunç, muhalefetin akıl dışı söylemlerinin ve terörle iş birliğinin Cumhur İttifakı’na olan teveccühü artırdığını belirterek “Kılıçdaroğlu, mantık dışı bir politika izliyor. Atatürk Havalimanı’ndaki savunma sanayii yatırımlarının sergilendiği millî ve yerli şirketlerimizin, yerli mühendislerimizin ortaya çıkardığı ürünlerin sergilenmesinden rahatsız olan bir demeç veriyor. ‘Yerli ve millî TEKNOFEST’te sergilenen firmaları çıkarıp yerine Amerikalı şirketi getireceğim’ diyorsunuz. Her şey milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Terörle iş birliği ve bu söylemler seçmen tarafından hoş karşılanmıyor. Büyük tepki çekiyor. Eskiden CHP’ye oy veren biraz kendini gösterir belli ederdi, şimdi yapamıyor. Açıktan CHP’li olduğunu belli edemiyor” dedi.

Tunç “HDP ile iş birliğinin ve terör örgütlerinin elebaşlarının destek açıklamalarının kendilerine fayda sağlayacağını düşünüyorlar ama çok büyük zarar veriyor. Kürt vatandaşlarımız da bundan rahatsız. Terörden en çok zarar gören sıkıntı çeken Kürt vatandaşlarımız. O bölgelerdeki yatırımların terör örgütü tarafından sabote edilmesi, oraya giden memurlarımızın şehit edilmesi, bölge halkını 40 yıldan beri muzdarip eden bir durum. Tam bitme noktasına gelmiş terör örgütünün ve onun siyasi uzantısının desteğini alacağız diye yeniden yeşil ışık yakan bir politika izlerseniz, milletimiz gereken cevabı verecektir” diye konuştu. Yılmaz Tunç, mitinglere katılım konusunda yapılan dezenformasyonla ilgili olarak ise “Miting öncesi ya da sonrası bir fotoğraf çekip algı oluşturmaya çalışırsanız kendinizi kandırmış olursunuz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...