Çılgın Türklerin muhteşem eserleri...

- Güncelleme:
Çılgın Türklerin muhteşem eserleri...

Gündem Haberleri

Türkiye’nin savunma sanayiinde geldiği son noktaya, katıldığımız tanıtım programında şahit olmanın gururunu yaşadık.

AKİF BÜLBÜL'ÜN İZLENİMLERİ -  Âdeta bayram havasında geçen lansmana, protokolün yanı sıra vatandaşlar da davet edilmişti. Ellerindeki bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı sürekli dalgalandıran vatandaşlarımız  şeref konuğu olarak 85 milyonu temsil etti.

> Cumhurbaşkanı Erdoğan tören alanına geldiğinde “İstikbalin Yüzyılı’nın öncüsü” anonsuyla karşılandı. 

> Hitap platformu protokolün yan tarafına ama vatandaşların tam karşısına kuruluydu. Yani Erdoğan’ın her zaman istikametini tayin eden millete dönüktü.

> İlk konuşmayı yapan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil çok heyecanlıydı. Konuşmasına girerken nefes nefese kaldı. Kürsüye koşarak geldiğini söyleyen Kotil “Ama Cumhurbaşkanı’m biz hep böyle koşuşturuyoruz. Nefessiz kalmamızın sebebi bu. Projelerimizi böylece zamanında yetiştiriyoruz” deyince coşkulu bir alkış aldı.

> Barkovizyonda sürekli olarak savunma alanında gerçekleştirilen projelerin yapımı ve hedefleri vurdukları görüntüler aktı. Akan görüntülerin sonunda ‘Önce biz yaparız’, devamında da ‘Biz daha iyisini yaparız’ ifadesi, savunma sanayimizin katettiği mesafeyi çok güzel anlatan övünç cümlesiydi.

> Terörle mücadelede önemli rol üstlenen savunma  araçlarımıza yönelik izansızca sözler sarf eden Kemal  Kılıçdaroğlu da törene katılsaydı acaba pişmanlık duyar mıydı?

> Sözlerimizi vatandaşlarımızın dile getirdiği şu sözle tamamlayalım:

Ne çılgınca işler yapıyor şu Türkler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...