Bülent Turan: Kılıçdaroğlu’nun gezileri tam fiyasko

- Güncelleme:
Bülent Turan: Kılıçdaroğlu’nun gezileri tam fiyasko
Politika Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere ziyaretlerinin ‘fiyasko’ olduğunu savundu.

HABER MERKEZİ

Turan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Haziran 2023 seçimlerini ‘AK Parti kazansın’ diye özel olarak çalıştığını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere gezisi tam bir fiyasko ve rezalettir. Amberin Zaman ve CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı ziyaret etmek için 4 bin kilometre yol gidilir mi? Toplum dalga geçiyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’mız kazansın diye büyük bir mesai harcıyor. Ona bir teşekkür borcum var. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok büyük farkla kazanacağını düşünü’yorum” dedi. 

TEKLİF REVİZE EDİLİYOR

Bülent Turan, başörtüsüne anayasal güvence kazandırılması ve ailenin güçlendirilmesine ilişkin anayasa değişikliği teklifi üzerinde revizyon çalışması yaptıklarını da hatırlattı. Turan teklifin önümüzdeki hafta netleşeceğini ve Meclis’e sunulacağını belirtti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...