Babacan,TBB'nin resepsiyonuna katıldı

/ Kaynak: CHA
Babacan,TBB'nin resepsiyonuna katıldı

Politika Haberleri  / CHA

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TBB'nin IMF - Dünya Bankası Yıllık Toplantıları dolayısıyla ABD'nin başkenti Washington'da düzenlediği resepsiyona katıldı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) IMF - Dünya Bankası Yıllık Toplantıları dolayısıyla ABD'nin başkenti Washington'da düzenlediği resepsiyona katıldı. nbsp;Başbakan Yardımcı Ali Babacan, kendisine yakın ilgi gösteren davetliler ile uzun uzun sohbet etti. nbsp;Beyaz Saray yakınındaki Corcoran Sanat Galerisi'nde gerçekleşen programa; Türkiye başta olmak üzere ABD, Avrupa ve Güney Amerika'dan bankacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok firmanın üst düzey yöneticisi katıldı. İstanbul Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil de programa katılanlar arasındaydı.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...