Arınç: Baş aktör Demirel'di

/ Kaynak: İHA
Arınç: Baş aktör Demirel'di

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından 28 Şubat ile ilgili düzenlenen panelde önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından 28 Şubat ile ilgili düzenlenen panelde önemli açıklamalarda bulundu. 28 Şubat sürecinin gerçek mağdurunun Erbakan olduğunu belirten Arınç, şunları söyledi: "Yaşananların baş aktörü Süleyman Demirel'dir. 1997'de darbe olacağını biliyorduk. nbsp;Benim aklımdaki tarih de 12 Haziran'dı. Bütün milletvekilleri lojmanlarda kalıyordu. O tarihte evlerinden alınıp götürülmemek o kadar akıllarına yerleşmişti ki; DYP'lilerin en az yüzde 60'ı yurt dışına gitmişti. Biz yerimizden kıpırdamadık. Parti değiştirenleri saymıyorum bile. Şimdi geldiğimiz nokta; 28 Şubat'ın asli ve feri müteallerinden yargı önünde hesap sorulma günüdür. Bunun konuşuluyor olması bile beni fevkalade memnun ediyor. Yargının vereceği karar ne olursa olsun, bugün 28 Şubat lanetli bir hale gelmişse, bu artık Türkiye'nin önünün açıldığını gösteren en önemli olaydır." nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...