Akdoğan: 'HDP artık çözümün filmini yapar'

Akdoğan: 'HDP artık çözümün filmini yapar'

Politika Haberleri

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yüzde on barajını geçen HDP'ye tepki gösterdi.

AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Akdoğan, "Elbette olanda hayır vardır. Aziz milletimize AK Parti'yi yeninden açık ara birinci parti yaptığı için teşekkür ediyoruz" dedi. Diğer üç partiyi "Türkiye'nin menfaatlerine öncelik vererek sorumlu davranmaya" çağıran Akdoğan şöyle devam etti: "Bu süreçte yaşananlar, AK Parti'nin aslında güven ve istikrarın, Çözüm Süreci'nin, yeni anayasanın tek teminatı olduğunu daha iyi bir şekilde herkese gösterecektir. HDP bundan sonra Çözüm Süreci'nin ancak filmini yapar. Madem yüzde 13 oy aldılar Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar."
Seçim sonuçlarını tüm boyutlarıyla ilgili kurullarda ele alacaklarını dile getiren Akdoğan, "Seçmenin mesajını bütün şehirlerde en doğru şekilde algılayacağız" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...