AK Parti'de yoğun yerel seçim mesaisi: Büyükşehirleri CHP'den geri almak için özel çalışma

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
AK Parti'de yoğun yerel seçim mesaisi: Büyükşehirleri CHP'den geri almak için özel çalışma

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

AK Parti, genel seçimlerin hemen ardından bu kez yerel seçim hazırlıkları için tempoyu artırdı. Bir önceki yerel seçimlerde CHP'nin kazandığı büyükşehirlerin yeniden kazanılması için özel çalışma yürütülüyor. Olağanüstü kongrenin ardından 'şehir buluşmaları' artacak. Bakanlar ile parti yönetimi tüm il ve ilçelerde seçmenle bir araya gelecek.

AK Parti yerel seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti'de, teşkilatlar şehir buluşmalarını artıracak, her ilde binlerce vatandaşla buluşulacak.

AK Parti yerel seçime kadar her ilde etkinlik düzenleyecek. 4. olağanüstü kongrenin ardından etkinliklerin sayısı artacak, kapsamı genişletilecek. Etkinliklere esnaf, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları davet edilecek.

BAKANLAR ŞEHİR BULUŞMALARINA KATILACAK

Bakanlar, Parti yönetimi ve milletvekilleri şehir buluşmalarında seçmenle bir araya gelecek.

Şehir buluşmalarında 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler anlatılacak. Seçmenin talep ve istekleri dinlenecek.

O BELEDİYELER İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

Bir önceki yerel seçimlerde CHP'nin kazandığı büyükşehirlerin yeniden kazanılması için özel çalışma yürütülüyor. Ayrıca seçim kampanyasının her il için farklı hazırlanması seçeneği de değerlendiriliyor.

Muhalefet belediyelerinin bulunduğu illerde programlar da daha yoğun olacak. Seçmene "Nasıl bir belediye başkanı görmek istersiniz?" sorusu yöneltilecek.

İSTİŞARELER YOĞUNLAŞTIRILACAK

Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile de görüşülerek istişareler gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...