8 ilde zehir tacirlerine dev operasyon! 4️0 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
8 ilde zehir tacirlerine dev operasyon! 4️0 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Antalya, Sakarya, Bingöl, Osmaniye, Adıyaman, Ağrı, Konya ve Bursa'da düzenlenen operasyonlarda 4️0 zehir taciri yakalandı" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 8 ayrı ilde düzenlenen operasyonlarda 42 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.

Açıklamaya göre, emniyet güçlerinin Antalya'da uyuşturucu madde imalathanelerine ve imalatçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 20 kişi yakalandı. Şüphelilerden 18'i tutuklanırken, 2 kişiye ise adli kontrol kararı verildi.

Sakarya'da gerçekleştirilen operasyonlarda 46 kilogram kubar esrar, 2 kilogram muhtelif uyuşturucu ele geçirildi ve 6 kişi yakalandı.

Bingöl'de 45 kilogram kubar esrar ve 75 kilogram toz esrar, Osmaniye'deki27 kilogram kubar esrar ve 1 kilogram toz esrar ele geçirilirken, 1 kişi yakalandı.

Adıyaman'da 16 kilogram kubar esrar ele geçirilerek, 6 kişi yakalanırken, Ağrı'da ise 15 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 3 kişi yakalandı

Konya'da 22 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 6 kişi yakalandı. Bursa'da ise İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

136 KG ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

8 şehirde yapılan operasyonlarda toplam 42 kişi yakalanırken, 136 kilogram kubar esrar, 76 kilogram toz esrar, 22 bin adet uyuşturucu hap ve 17 kilogram muhtelif uyuşturucu madde ele geçirildi..

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1703076994504642621

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...