AK Parti seçime hazırlanıyor: Beyannamede 5 yıllık hedefler ön planda olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti seçime hazırlanıyor: Beyannamede 5 yıllık hedefler ön planda olacak

Politika Haberleri

AK Parti Genel Merkezi’nde önceki gün düzenlenen ‘Seçim Strateji Toplantısı’nda seçim beyannamesi için start verildi. 6 ya da 9 başlıkta hazırlanacak beyannamenin içeriği şekillendi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı dün itibarıyla seçim hazırlıklarına başladı. ‘Seçim Strateji Toplantısı’nda seçim beyannamesi için harekete geçilirken, hazırlanacak beyannamenin içeriğinin eskilerine göre daha ‘orijinal’ olacağı vurgulanırken, vatandaşın anlayabileceği yalın bir dil kullanılacağı belirtildi.

Beyanname hazırlanırken AK Parti’nin 20 yılda yaptıkları ve önümüzdeki 5 yıl yapacakları dikkate alınacak. Seçim şarkılarının seçimine büyük önem verilecek. Bunun için özel komisyon kurulacak. Seçim şarkıları daha çok gençlere hitap edecek şekilde düzenlenecek. Yeni anayasaya vurgusunun da yapılacağı beyannamede gençlere yönelik özel çalışmalara yer verilecek.

ONLARCA PROJE YER ALACAK

Beyannamede Türkiye Yüzyılı vizyonuna vurgu yapılacak. Ekonomide atılacak yeni adımların yer alacağı beyannamede, milli teknoloji hamlesi, savunma sanayii, dijital dönüşüm, yerlileştirme çalışmaları, tarımsal destekler, ulaştırma, turizmdeki gelişmeler ve hedefler, sağlık alanındaki hedefler ve girişimcilere destekler geniş yer bulacak. Her başlık ayrı detaylandırılacak.

Beyannamenin yazımında teşkilatların illerde yaptığı çalışmalardan da faydalanılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak seçim beyannamesinde onlarca kalkınma projesinin yer alması bekleniyor.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Politika
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...