AK Parti Grubu'nda 'Hepimiz Kardeşiz' türküsü

AK Parti Grubu'nda 'Hepimiz Kardeşiz' türküsü

Politika Haberleri

TBMM'deki AK Parti grup toplantısında Başbakan Erdoğan'ın konuştuğu sırada bir grup partili, Mahsun Kırmızıgül'ün 'Hepimiz Kardeşiz' türküsünü söyledi.

TBMM'deki AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, LYS sonuçlarından Akdeniz Oyunları'na, 35. Madde değişikliğinden Lice olaylarına kadar çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Lice olaylarının temelinde esrar ve hint kenevirinin olduğunu söyleyen Erdoğan, "Hiçbir sabotaj, hiçbir provokasyon bizi bu kutlu yolculuktan alıkoyamaz, çözümden döndüremez. Millet çatışma değil, çözüm istiyor. Süreci sabote edenler millete ihanet etmiş olurlar" dedi. Başbakan Erdoğan'ın çözüm sürecinden bahsettiği sırada AK Parti TBMM Grubu'nda ilginç anlar yaşandı. Erdoğan'ın konuşmasını takip eden bir grup partili, Mahsun Kırmızıgül'ün "Hepimiz Kardeşiz" türküsünü söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...