Altında düşüş alım fırsatı mı

- Güncelleme:
Altında düşüş alım fırsatı mı

Ekonomi Haberleri

Altın son günlerde o kadar kötü görünüyor ki bazıları daha fazla kötüleşmenin mümkün olmadığına ve alım için iyi bir zaman olduğuna inanıyor.

Geçen ay altın yüzde 12 düştü ve ikinci çeyrekte yüzde 23 düşüş kaydetmiş oldu. Bu, altının tarihteki en kötü çeyrek performansı. S amp;P Capital IQ baş teknik stratejisti Mark Abeter, "Altında büyük erozyon oldu. Algı aşırı ayı eğilimli ve haftalık momentum göstergeleri aşırı satışta ki bu altın için iyiye işaret" dedi. Oppenheimer amp; Co. baş piyasa teknisyeni Carter Braxton Worth, daha fazla düşüşe yönelik bahis oynayanların pozisyonlarını kapatmalarının zamanı geldiğini söyledi ve "Uzun tarafta alım fırsatı arıyoruz." dedi. Arbeter´e göre altın için düşüş tahmini yapmayı bırakmaktan öteye geçmenin zamanı çünkü altındaki sert düşüş sebebiyle 1330-1370 dolar seviyesine kadar direnç olarak görülecek bir şey yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...