Yalı Çapkını’nda Mert Ramazan Demir’in şarkı sürprizi! Sosyal medya ikiye bölündü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir’in dün akşam yayınlanan yeni bölümde şarkı söylemesi gündem oldu. Ünlü oyuncunun sesini beğenenler kadar beğenmeyenler de vardı.

Son zamanlarda attığı her adımla çok konuşulan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in yeni bölümde şarkı söylemesi sosyal medyayı salladı.

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını, başladığı günden beri izleyicinin yakın takibinde. Son bölümüyle seyirciyi bir kez daha şaşırtan dizi, kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Beril Pozam Şerif Sezer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yalı Çapkını’nda Mert Ramazan Demir’in şarkı sürprizi! Sosyal medya ikiye bölündü

BEĞENEN DE OLDU, ELEŞTİREN DE

İlgiyle izlenen dizi dün akşam 42. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Ferit karakterini üstlenen Mert Ramazan Demir’in yeni bölümde söylediği şarkı sosyal medyaya damga vurdu. Bir sahnede kullanılan Demir’in sesi bazı izleyiciler tarafından beğenilirken bazılarından ise tepki gördü. 

Eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu için “Herkesin kulak sağlığı için bir daha şarkı söylemesin, sesi çok kötü” , “Tekrarı olmasın lütfen” , “Kulaklarım kanadı” tarzında acımasızca yorumlar yapıldı. 

Mert Ramazan Demir’in performansını beğenen izleyiciler ise sosyal medyada “Her şeyi ile çok başarılı, hayran bırakıyor” , “On parmağında on marifet olduğunu bu sahneyle kanıtlamış” gibi yorumlarla ünlü oyuncuyu destekledi.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...