Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'den ayrıldı!

Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'den ayrıldı!

MAGAZİN Haberleri

O Hayat Benim dizisinde Nuran karakterini oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrıldığını bugün resmen açıkladı. İşte o mesajlar...

Fox TV'deki 'O Hayat Benim'in başrol oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) 2 hafta önce diziden ayrılacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı helal etmiyorum."
nbsp;Ünlü oyuncu daha sonra yapımcının ikna çabaları sonucu diziye dönme kararı almıştı. Ancak oyuncu sette krizinin devam ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından diziden ayrıldığı açıkladı:


SETE VEDA ETTİM
Yönetmenle olan kavga meselesi bambaşka bir konu.
Diziden ayrıldığım doğru.
Söz verdiğim gibi 49. Bölümü çektim ve setime veda ettim. nbsp;
Zamanı gelince nedenleri mahkemede konuşulur.
Tüm O Hayat Benim izleyicilerine"Nuran"ı seven, bağrına basan, izleyen tüm izleyicime çok ama çok teşekkür ederim. Gelincik size emanet.


NURAN'IN 30 KİLOSUNU VERECEĞİM
Şimdi mutlu olmak için tüm zamanımı kendime ayıracağım. Dinleneceğim, yürüyeceğim, "Nuran"ın 30 kilosunu verecek ve öğrencilerime daha çok zaman ayıracağım.Kavuşmak üzere...
YEŞİM CEREN BOZOĞLU


ROL ARKADAŞININ YÜZÜNE TÜKÜRDÜ
Yeşim Ceren Bozoğlu sete geç geldiği için rol arkadaşları Ahu Sungur ve Zeynep Eronat ile sette tartıştı. Sözlü kavga büyüyünce sinirine hakim olamadı. İki oyuncunun yüzüne tükürdü. Yönetmen Hamdi Alkan duruma müdahale etmek istedi. Yönetmenle de kavga eden Yeşim ceren Bozoğlu seti terk edip diziyi bırakacağını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...