ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları 2015 SORGULA

ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları 2015 SORGULA

EĞİTİM Haberleri

2015 YDS sınav sonuçları açıklandı, ÖSYM sitesinden YDS sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Tıkla YDS Sınav Sonucu Sorgula

2015 YDS sınav sonuçları açıklandı, ÖSYM sitesinden YDS sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Tıkla YDS Sınav Sonucu Sorgula.. ÖSYM, YDS sınav giriş belgelerini internet sitesinden yayımladı. Adaylar YDS sınav giriş belgelerine ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası'ndan ulaştı. Sınava giren adayların YDS sınav sorularını ve yeni gelişmeleri haberimizden de takip edebilirler.

YDS SINAV SONUÇLARI SORGULA TIKLA nbsp;

ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları 2015 SORGULA

e-YDS sınav giriş belgesi: Bu belgeyi adaylar, T.C. Kimlik/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden, sınavın yapılacağı hafta içerisinde edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü kendisine kolaylık sağlayacaktır.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir. Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar İnternet'ten edinebileceklerdir. Adaylar İnternet'ten edinecekleri bu belgelerin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belge üzerinde adayın fotoğrafı bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır.

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenlerin girdiği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) bugün yapıldıYDS İlkbahar dönemi, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi.

ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları 2015 SORGULA

Sınav, saat 9.30'da başladı ve 150 dakika sürdü.13 Eylül 2015'de gerçekleştirilecek YDS sonbahar dönemi başvuruları, 9-23 Temmuz'da alınacak. Son dönemde gündeme gelen KPSS sınavındaki kopya skandalının ardından bugün yapılan Yabancı Dil Sınav'ında (YDS) adaylar tepeden tırnağa aranarak salonlara alındı. KPSS'deki kopya skandalının ardından bugün yapılan YDS'de güvenlik önlemleri arttırıldı. Sınava giren adaylar, kapıda görevli polisler tarafından tepeden tırnağa arandı. Adayların kalemleri, silgileri, peçeteleri ve şekerleri her sınavda olduğu gibi ÖSYM tarafından verildi. Sınava girecek adayların su şişelerinin üzerindeki etiketler ise çıkartıldı. Sınav binasına girerken ulaşım kartları dahi alınmadı. Vatandaşlar bu uygulamadan memnun olduklarını söylediler. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...