Yalnızca selam verip doğum günü kutluyor… Serdar Ortaç’ın yeni işinde kazandığı para dudak uçuklatıyor

Düzenleyen:
Yalnızca selam verip doğum günü kutluyor… Serdar Ortaç’ın yeni işinde kazandığı para dudak uçuklatıyor

MAGAZİN Haberleri

Son dönemde hem maddi problemler hem de sağlık sorunları yaşayan Serdar Ortaç, kendisine yeni bir gelir kapısı buldu. ‘Maksadım insanları mutlu etmek’ diyen Ortaç, bir dijital platform için belli bir ücret karşılığında doğum günü, kutlama gibi günler için kişiye özel videolar çekiyor. Ortaç’ın bu iş için aylık aldığı ücret ise dudak uçuklatan cinsten…

Yılmaz Vural, Cengizkurtoğlu gibi birçok ünlü isim kişiye özel video çekerek inanılmaz paralar kazanıyor. Sabah’ın haberine göre; kişiye özel videolarla, doğum günü gibi özel kutlamalar, tebrik ve karşı tarafa iletilmek istenen özel mesajlar artık ünlü isimler tarafından iletiliyor. Bu sistem ünlü sanatçılara da gelir kapısı oldu. Bu isimlerin arasına şarkıcı Serdar Ortaç da katıldı. Ünlü popçunun, dijital platform için çektiği videolardan aylık kazandığı rakam ise ağızları açık bıraktı.

“VİDEOLARI PARA KAZANMAK İÇİN ÇEKMİYORUM, ÖNEMLİ OLAN…”

Neden böyle bir sisteme dahil olduğu sorulan Ortaç, öncelikle, "Maksadım para kazanmak değil, insanları mutlu etmek" diyor ve soruya şöyle cevap veriyor:

“Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenlerime özel videolar çekiyorum. Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar. Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok video'su istenen ünlü isim benim. Ben videoları para kazanmak için çekmiyorum, önemli olan sevenlerimin özel olduğunu onlara göstermek.”

“YURT DIŞINDA BU İŞTEN BÜYÜK PARALAR KAZANIYORLAR”

Yurt dışında birçok ünlü isimin kişiye özel videolar çekerek bu sistem üzerinden para kazandığını belirten Ortaç, “Bizim ülkemizde bu sistem daha yeni bir sistem, yaygın kullanılmıyor. Dünyaca ünlü isimler ayda çok daha büyük sayıda videolar çekip, büyük paralar kazanıyor” ifadelerini kullandı.

AYLIK 120 BİN ALIYOR

İddiaya göre Serdar Ortaç, sosyal medyada kişiye özel videolar çekerek ayda 120 bin lira kazanıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...