Ünlü oyuncu Ezgi Mola ilk bebeğini kucağına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü oyuncu Ezgi Mola ilk bebeğini kucağına aldı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile mutlu bir evlilik sürdüren Ezgi Mola anne oldu. Ünlü oyuncu dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı.

Masumlar Apartmanı, Erşan Kuneri, Canım Ailem gibi dizilerde başrol oynayan Ezgi Mola’dan mutlu haber geldi. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Mola, bebeğine kavuştu.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, 4 yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz yaz nikah masasına oturmuştu. Çift, çok geçmeden bebek müjdesini vermişti. Ardından arkadaşları Enis Arıkan’ın düzenlediği baby shower partisinde bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilmişti. 

BEBEĞİN ADINI YAKIN DOSTU DUYURDU

Ezgi Mola’nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu verdiği bir röportajda dile getiren yakın dostu Merve Dizdar, bebeğin adını ağzından kaçırmıştı. Dizdar, “Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. Bunun tarifi yok. Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun” ifadelerini kullanmıştı. 

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ilk bebeğini kucağına aldı

İLK BEBEK MUTLULUĞU

Heyecanlı bekleyiş sona erdi. Hamilelik dönemi boyunca sık sık paylaşım yapan ve bu süreci nasıl geçirdiğini takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola anne oldu. 

Mutlu bir birliktelik sürdüren Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, evliliklerini bebekle taçlandırdı. Çift, dün akşam oğullarına kavuşarak ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Anne ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ilk bebeğini kucağına aldı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...