Umreye giden CZN Burak takipçilerine seslendi! Tek bir isteği var…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Umreye giden CZN Burak takipçilerine seslendi! Tek bir isteği var…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Çektiği yemek videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan CZN Burak, Umreye’ye gitti. Buradan yaptığı paylaşımla takipçilerine seslenen ünlü isim, herkesi duygulandırdı.

CZN Burak ismiyle tanınan iş insanı Burak Özdemir, çektiği yemek videolarıyla tüm dünyada ün salmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde takipçisinin kendisine hediye ettiği son model arabayla çok konuşulan Özdemir, bu kez Umre paylaşımıyla gündem oldu.

ANNESİYLE UMREYE GİTTİ

Instagram'da 53 milyon takipçiye ulaşarak kırdığı bu rekorla birlikte Türkiye'nin en fazla takip edilen birinci hesabı olan CZN Burak, annesiyle birlikte kutsal toprakları ziyarete gitti. Suudi Arabistan’a umre için giden isim, ihramlı fotoğraflarını paylaştı.

Umreye giden CZN Burak takipçilerine seslendi! Tek bir isteği var…

“FİLİSTİN İÇİN DUA EDİN”

Hamas’ın 7 Ekim'de başlattığı saldırıların ardından Filistinli silahlı gruplar ile İsrail arasındaki çatışmalar 7. gününde sürerken, CZN Burak Filistin için destek veren bir paylaşım yaptı. Yüzlerce masum insanın hayatını kaybettiği savaşta ünlü şef, Filistinliler için dua istedi. 

CZN Burak’ın “Hayırlı Cumalar, Filistin için dua edin” paylaşımını takipçileri yorumsuz bırakmadı. Kullanıcılar “Allah kabul etsin”, “Duaların kabul olsun” şeklinde karşılık verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...