Tecavüz iddiası: Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 10 yıl hapis cezası aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Tecavüz iddiası: Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 10 yıl hapis cezası aldı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Survivor yarışması ile adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, geçtiğimiz yıl bıçakla gasp suçundan hapis cezası almıştı. Karıştığı suçlar nedeniyle Türkiye’den kaçan Tarlacı’nın Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla hapis cezası aldığı öne sürüldü.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’a katılan ve abartılı hareketleriyle yarışmaya damga vuran Taner Tolga Tarlacı hakkında gündem olan bir tecavüz iddiası ortaya atıldı. 

Tecavüz iddiası: Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 10 yıl hapis cezası aldı

ACUN ILICALI’YA HAKARETLER SAVURMUŞTU

Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılındaki Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmıştı. Yarışmada üçüncü olan ismin daha sonra adı birçok skandala karıştı. Acun Ilıcalı’ya ettiği hakaretlerden dolayı hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan isim, kaçak feribotla Kıbrıs’a kaçmıştı.

Tarlacı’nın geçtiğimiz haziran ayında kesici bir aletle gasp yapma suçlamasıyla hakim karşısına çıktığı öne sürülmüştü. Ellerinin kelepçeli olduğu bir fotoğraf ise basına yansımıştı. 

Tecavüz iddiası: Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 10 yıl hapis cezası aldı

10 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Taner Tolga Tarlacı hakkında son olarak dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiada Tarlacı’nın Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği ve 10 yıl hapis cezası aldığı belirtildi. Adı sosyal medya platformu X’te en çok konuşulanlar arasına giren Tarlacı’nın adının karıştırdığı tecavüz olayıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya’da yaşadı. Daha sonra Türkiye’ye gelerek Mersin’e taşındı. Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler eğitimi alan Tarlacı, Survivor’a katılarak adını duyurdu. MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir ile yaptığı bir canlı yayında televizyoncu Acun Ilıcalı’ya hakaretler savurmuş ve tehditlerde bulunmuştu. Tarlacı, yayında Acun Medya’nın hak yediğini belirterek küfürler etmişti. Ilıcalı ile davalık olan ve bu nedenle Kıbrıs’a kaçan Tarlacı’nın Kıbrıs’ta kesici aletle gasp suçundan hapse girdiği öne sürülmüştü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...