Taylor Swift konserinde deprem! Üstelik hayranları yol açtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taylor Swift konserinde deprem! Üstelik hayranları yol açtı

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde, hayranlarının 2.3 büyüklüğündeki depreme eş değer sismik aktiviteye neden oldukları ortaya çıktı.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Taylor Swift’in ABD'nin Washington eyaletindeki Seattle şehrinde 22 ve 23 Temmuz'da düzenlenen konserleri için biletler günler öncesinden tükendi. Tarihe geçen konserde, Swift hayranlarının coşkusu depreme yol açtı.

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, "Eras" adlı dünya turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Şarkıcı, geçtiğimiz gün Seattle kentindeki Lumen Field'daki konseri ile tarihe geçti. Şarkıcının konserdeki coşkulu hayranlarının kentte 2,3 büyüklüğünde depreme neden olduğu tespit edildi.

2.3’LÜK DEPREM BÜYÜKLÜĞÜNDE

Western Washington Üniversitesi'nden deprembilimci Jackie Caplan-Auerbach, ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından CNN yaptığı açıklamada, konserlere katılan seyircilerin 2.3 büyüklüğünde depreme neden olduğunu belirtti.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, 22 ve 23 Temmuz’da verdiği konserler için sosyal medyadan hayranlarına teşekkür ederek “Seattle gerçekten de şimdiye kadarki en sevdiğim hafta sonlarından biriydi. Her şey için teşekkürler. Nefesinizi tüketene kadar yaptığınız tüm tezahüratlar, çığlıklar, zıplamalar, danslar, şarkılar için” ifadelerini kullandı.

Şarkıcının Seattle'daki iki akşamlık konserini 72 bin 171 kişinin izlediği biliniyor.

Kaynak: CNN, Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...