Survivor'da adadan kim gitti? (ESER WEST NEDEN ELENDİ)

Düzenleyen:
Survivor'da adadan kim gitti? (ESER WEST NEDEN ELENDİ)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da adadan kim gitti. Survivor 2017'de yaşanmamış bir olaya tanık olduk. Adada agresif tavırları, açlığa dayanamaması, krizler geçirmesi sebebiyle olay olan Eser West adadan gitti. Peki Eser neden elendi? Survivor Eser'e ne oldu? Survivor Eser elendi mi? gibi merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde.

Survivor'da adadan kim gitti? Eser west neden elendi? Eser'e ne oldu? Survivor'da benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı acil durum konseyini toplayarak adaya bir ismin veda ettiğini açıkladı. Herkes kimin adaya veda ettiğini beklerken Acun Ilıcalı o ismi söyledi. Adaya gönüllüler takımından Eser veda etti. Sürekli açlıktan yakınan, gergin tavırlar sergileyen, krizler geçiren ama yarışlarda da bir o kadar iyi performans gösteren Eser adadan gitti. Peki Survivor Eser neden gitti? Eser West'e ne oldu? Survivor Eser hasta mı? Survivor Eser elendi mi? gibi merak ettiklerinizin hepsini ''Survivor'da adadan kim gitti? (ESER WEST NEDEN ELENDİ)'' başlıklı haberimizde bulabilirsiniz. Survivor adadan kim gitti ye dair tüm haberler burada. İşte Eser west elenme sebebi.

Survivor 2017'de olağanüstü günler yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın kararıyla acil durum konseyi toplandı. Konseyde Acun Ilıcalı Survivor 2017'ye Eser West'in veda ettiğini açıkladı.

Survivor'da adadan kim gitti? (ESER WEST NEDEN ELENDİ)

ESER VE SERHAT'IN ADI

Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyinde Survivor 2017'ye bir ismin kesin olarak veda edeceğini açıklamasının ardından akıllara Serhat ve Eser'in isimleri gelmişti. Zira Serhat'ın sakatlığı nedeniyle artık Survivor'a devam edemeyeceği konuşuluyordu. Eser ise fevri hareketleri nedeniyle bir çok kez uyarı almıştı.

Sonuç olarak Acun Ilılacı'nın topladığı acil durum konseyinde Eser West'in Survivor'a kesin olarak veda etti. Böylelikle iki isim için yürütülen tahminlerden birisi doğru çıkmış oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...